BIO!

Nu blir det snart bio! Kl 8 åker jag o nick till Karlstad för att se Inception! Det bli skoj!

Mamma o pappa tar barnvaktsbiten som vanligt! Och ella när jag sövde henne:
"mamma, det luktar"
"Vad luktar det ella?"
"Prutt."
"jasså, lukar det prutt?"
"Ja, luktar prutt, ella måste prutta.."
"Du får prutta, älskling!"
"Jag MÅSTE prutta."
"Ja, gör det du! Det är bara att prutta"
"mmm.."

Sen slöts ögonen och hon sov! :D
hehe, det var nog den roligaste sövningen hittils!

Hon är för SÖT!


Grattis Nicklas, äntligen semester!

Idag har Nicklas jobbat sista dagen och är nu ledig i 3 veckor, och även om vi bara får en veckas ledigt tillsammans så får vi ändå varenda eftermiddag i hela tre veckors tid, och det blir underbart! :) Och Ella-bella kommer fullkomligt njuta av att ha pappa hemma hos sig!

Så GRATTIS Nicklas!

Med mitt godis/kak/snacksuppehåll går det bra! Nu har jag inte ätit något sånt på 6 dagar och jag känner hur godissuget börjar ge med sig lite grann! Snart kanske det inte är det enda jag tänker på? Vem vet? ;)

Imorrn ska vi kanske på auktion i lunedet, jag älskar auktioner! Bara den där härliga "emil-känslan" av att ha fått nåt helt dugligt till ett så bra pris, och så kan man ju hitta så mycket roligt att göra om till sitt eget och som man knappt behövt betala nånting för! Det är sjukt kul!!

Nu ska vi snart äta lite färskpotatis o sill hemma hos mina guld-päron, som är de bästa i världen!

Hoppas att semestern inte regnar bort, bara!  

 

Ny friss o färg!


jaja!

Idag upptäckte jag att det inte alls är den 18e jag börjar skolan, utan den 9e. (!!!) ojoj! Helt plötsligt var det typ ingenting kvar av ledigheten, särskilt eftersom nicklas inte går på semester förrän på måndag... det känns inte alls kul faktiskt..
Dessutom var jag inställd på fest nu i helgen i Karlstad men det var ju inte förrän nästa helg.. Vad är det med mig och datum egentligen?? det var också trist när man tror att det är nu och så är det sen!
Vad är det egentligen att klaga över, kan man tänka. Va fan, jag får en utbildning och jag ska få gå på fest nästa helg, men ibland tittar det fram en liten pessimist även i mig, och speciellt när jag är trött som jag är nu!
Skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig lite!
Den här godingen får jag iallafall träffa nästa helg! Jag saknar henne!

Den här godingen får jag festa med/träffa nästa helg istället

lugn dag med filmmys!

Idag har jag varit med min underbara dotter hos mina föräldrar, huset där jag växte upp och dit jag alltid ska återkomma! :) Jag älskar det huset, trots att det är fullt av små spöken på både övervåning och i källare. Allra mest älskar jag att se Ella så otroligt lycklig av att gunga på sin gunga som hänger i deras äppelträd. Medan hon gungar, så lutar hon sig LÅÅÅNGT tillbaka och sjung-skriker "sohooo, här dungar en soooo!", vilket beyder "Tjohoo, här gungar en kooo!", och så börjar hon sjunga "vi har sått en tonstig too med tonstiga me horn" = "vi har fått en konstig ko med konstiga små horn, när hon tror att ingen glor svarar hon i telefon..Mamma MU, är det du? MUUUUU!" Sen springer hon allt hon har till andra sidan trädgården och skriker, "och hon ropar så hääääääääääääääääääär", sen på gungan igen och samma sak igen, och igen och igen! och hon älskar det, hon älskar att göra så, kanske mest i hela världen! Och jag älskar se henne göra det! Min dotter är den finaste på jorden och jag har den stora förmånen att få umgås med henne, hela dagarna just nu! Underbart!!
Jag fick också min nya klänning som jag köpte på tradera, av en som gör nya klänningar i en thailänsk fabrik och säljer dom här, och dom är superfina! Hoppas bara att allt går rätt till och att det inte är små barn eller kvinnor med jättelåga löner som sitter och gör dem... ush!
Vi tog lite kort med klänningen för det är så kul att känna sig fin!
Sen åkte vi och åt middag hos min farmor. Hon bjöd på en supergod sallad med både grädde och majonäs i. Ska det va så ska det va! :d
När vi kom hem därifrån så satte jag mig och berättade min förlossningshistoria för Camilla som aldrig hade hört den och var nyfiken hur det gick, men det skulle hon inte ha gjort, för frågar man någon som har fött ett barn så får man höra minsta lilla detalj, och något som hon antagligen trott skulle vara berättat på några minuter, upptog nog minst en halvtimma innan vi kunde slå på vår film som vi skulle se. Fråga aldrig en kvinna om hennes förlossning om du inte är beredd på att vänta! Det är ju SÅ kul att bara få minnas och känna den där otroliga känslan igen!
Nåväl, sen kunde vi iallafall se filmen, som var Remember me, och den var Super, mer får ni kanske höra en annan gång om den! R. Pattinson var med i den, det räcker nog att veta!
Nu har jenny o camilla gått hem och jag sitter och skriver i min blogg, och är så där nöjd med dagen, dessutom går det förvånansvärt bra att hålla uppe från godis, kakor och snacks! Jag är inne på tredje helt fria dagen, nu är det bara 27 kvar! ;)
Idag är jag tacksam över min dotter och också över min kära sambo som jag snart kommer få spendera mer tid med än just nu! Jag är också tacksam över att jag har vänner som bryr sig om mig.
Och med dom orden säger jag godnatt och sov gott! puss&kram

VISOR!

Hej och hallå!

Om ett par timmar kommer ett litet gäng med sköna människor hem till mig så ska vi planera lite granna till ett projekt som jag ser fram mycket mot! Vi ska nämligen öva ihop oss med lite visor som vi någon gång i september ska uppträda med! :) Superkul ska det bli!!  Nu ska jag ta och städa lite så det ser hyfsat ut när jag äntligen får hem lite gäster! Det har jag längtat efter!
Puss o kram, Vis-banan!det ska bli så MYSIGT med visor!!

kalas!

Idag blir det kalas för hela slanten! Nicklas och min morfar har fyllt år ungefär samtidigt så vi slog ihop kalasen och har dom ikväll! Tacos står på menyn och så har jag tänkt att baka något smarrigt! Säkert nånting Leila-aktigt eftersom jag avgudar allt hon gör! Det är så vackert och det blir så GOTT!! Sen, efter idag, blir det mindre godis, kakor och glass för ett tag! :)
Vi syns och hörs!
Kanske blir det såna här, eller nåt annat smarrigt som leila bakar!

Min vackra lilla stora tjej


Min nya blogg.

Detta blir ett ställe där jag kan skriva av mig lite, både om små, nästan obefintliga, händelser och om större, lite viktigare.

 

Jag döpte bloggen till SandraDenDära, men det blev ju jättefult och den tog bort både stora bokstäver och "ä" så det blev sandradendara i ett långt, konstigt ord som ingen kommer förstå.. Det blev ju lite tokigt, men det får gå bra ändå.. det kommer väl finnas en länk, så att man slipper tänka allt för mycket på vad det egentligen ska stå.

 

Just nu är mitt liv på tillbakavägen efter den underbara musikalen Hair. Jag som annars älskar musikaler hade knappt hört en enda låt från Hair, när vi satte igång och började repa till den, och jag tyckte väl att låtarna var sådär, eftersom jag inte hade någon särskild relation till dem. Och det var tungt att öva, inget förstod jag av sammanhanget och vi hann aldrig riktigt gå igenom hela manuset, utan kom bara en liten bit på väg, så det kom aldrig något "ahaaa" under repen. Efter en veckas rep med totalt kaos, och nära till tårar varje kväll för att det kändes som att vi skulle skämma ut oss, kom premiären, och den var underbar! Det kändes så otroligt bra! Vi var så duktiga och allt föll på plats! Det är ALLTD så! Man undrar, bara några dagar innan premiär, varför i hela friden man har gått på den här skiten igen, och så kommer publiken, allt ljus på oss och vi äger. Då är man den lyckligaste på jorden, och det är självklart därför man går tillbaka år efter år, och därför, man ett halvår senare, tycker att det inte var så farligt sist och skriver med sig på sommarteatern i år igen! :) Jag har hur som helst haft två helt otroliga veckor med alla underbara vänner som jag har fått, och jag ångrar inte en sekund! <3

 

Nästa år blir det dock bara en av mig och Nicklas som blir med, för så dåligt samvete som jag har haft denna gång för att lämna bort Ella till mina föräldrar, varje dag, vill jag absolut inte ha en gång till!

Nu sitter jag och väntar hem min prins som är på bio med två vänner och jag har köpt en helt UNDERBAR klänning på tradera som jag med lycka ser fram mot att använda!! :)
Må gott i sommarsolen!

RSS 2.0