En therese-dos och arbetsintervjun avklarad!

Nu har jag pratat med therese på skype! hos henne var klockan 10 på kvällen och mörkt utomhus! Det är otroligt, hur det kan vara egentligen, att här är det mitt på dan och där ska man gå och lägga sig nu! mysigt att få prata lite med henne, det var ju flera veckor sen nu! Jag känner att jag har en stark lust till att åka till peking i några dagar och bara få se hur det ser ut där hon bor! Det skulle vara underbart! :)

Imorse var jag på arbetsintervjun och det gick riktigt bra! Ska få svar till veckan om hur det gick! :) Ni lär märka om det gick vägen!

Jag har världens bästa dotter som älskar mammas webkamera!













arbetsintervju

Nu sitter jag och är så där lite nervös. Imorrn kl 08.00 ska jag befinna mig i Karlstad och gå på en arbetsintervju! Jobbet jag sökt är som pooltandsköterska i Karlstad och jag vet att jag skulle passa som det! Frågan är bara om DOM tycker det! :)
Jag har iallafall provat ut vilka kläder, skor och smycken jag ska ha, och nu ska jag försöka sova för jag ska nog gå upp vid halv 6 imorrn för att se representabel ut innan 7 då vi åker, jag och min studiekompis marianne, som också fick komma på intervjun! :) Men om hon får jobbet blir jag lika glad som om jag får det!
Så lycka till, marianne och lycka till, sandra!
Nu ska jag kojsa!
pussokram!

vackert.

igår blev Ella sjuk. Inatt hostade hon och snörvlade. imorse likaså, plus att hon inte såg nåt förrän jag tvättat ögonen på henne, för hon har fått ögoninflammation också! Dessutom har hon haft feber till och från. Om jag hade haft allt det på en och samma gång hade jag inte varit så rolig att umgås med, det vet jag säkert. Men Ella, hon är lika go och fin som vanligt, och har så bra tålamod med allting.. Underbara unge! Nyss somnade hon på mitt bröst, precis som de första levnadsmånaderna, och det är inte vanligt nu mer, det var så gött. I sådana stunder bara njuter man och tänker, "Det finns inget jag skulle göra hellre än just detta, inget kan vara bättre". Ella är det vackraste jag har!
I morse vaknade vi båda av ellas hostattack kl 05.30 och var uppe ett par timmar, sen somnade vi båda i soffan igen! Så här såg vi ut då. :) MYS!!
Men IGÅR då var det full rulle. Då lekte jag och Ella Madicken uppe på taket! Ella satt och ropade: "madicken! Madicken är Dööööööd" :)
Livet är underbart!

Bodaborg och vackert rep

HEJ!

Sitter här, just hemkommen från ett rep med Visprojektet. Det var kul och det låter faktisk väldigt vackert måste jag säga! 11 september spelar vi, inne i ölme diversehandel, vid gamla badhuset kl 19.00! Kom och se och lyssna!

Igår var vi på BodaBorg, jag och nicklas, camilla, gustav och fredrik och det var så otroligt kul! Vi körde järnet och fick fyra stämplar, kanske inte så många, men kul hade vi iallafall där vi klättrade och tog i med alla våra hjärnceller. Att åka till BodaBorg är lite av en revanch för mig, för när jag var där i högstadiet så vägde jag närmre 100 kg och klarade nästan ingenting. Det slutade med att jag fick stå alldeles stilla i rummet, framför sensorerna och vänta tills de andra kom in i rummet för att de skulle klara sig vidare till nästa nivå! hahaha! Det är tragiskt men jag måste kunna skratta åt det! Och alla tunnlar sen, där man ska krypa och åla sig igenom, ja, tro mig när jag säger att detta var en revanch! :)
NU klarade jag allting lika bra som de andra hurtbullarna och jag VILL dessutom att det ska gå fort och tycker det är kul! Jag vill dit snart igen!

Här gick jag i nian.




Och här är nu! :)




Helt tokigt!

Hejsan!

För några dagar sen hände något helt otroligt! Jag har ju en tjänst på musikskolan. En timanställning där jag leder en barnkör en gång i veckan. Nu är det så att lärarkåren där skulle få en varsin dator som kan underlätta i undervisningen. Vi hade möte och efter det så sa christer att "Nu Sandra, får du komma och hämta ditt krimskrams!" Då trodde jag att jag hade glömt nånting där, men så var inte fallet. De räknar mig såpass mycket så att jag också fick en dator! Men inte vilken dator som helst utan en MacBook Pro! Och som om det inte räckte med det så låg där också en stor hög med följande: En keyboard som man kopplar in i datorn så man kan spela in sin egen musik, en supercool klot-mikrofon med världens bästa ljudupptagning, ett par stora högtalare samt en väska som jag kan ha datorn och allt material som jag behöver.... Jag var mållös hela den dagen kan jag säga!! Helt j**la otroligt är vad det är! För EN timma i veckan!! Snacka om världens bästa jobb! Datorn kan man göra allt man önskar med, det finns nog ingenting som den inte kan göra skulle jag tro.. Jag kan nog slänga allting jag använder annars i mitt liv och bara ha med mig den överallt jag går så ordnar sig allt! :D

Jag är väldigt nöjd och glad över detta och kommer vara det ett bra tag framöver!!

Idag tog vårt godis/kak/snacksuppehåll slut, och nicklas bakade smarriga chokladrutor som slank ner med lite glass och blåbär till! Nu får jag äta lite den här helgen och sen på måndag kör jag i en månad till, denna gång med uppehåll för ljust bröd också! Det är sånt som kroppen inte behöver egentligen och som kan spara många kilon på ett år. Det kan det kanske vara värt!

Idag är jag glad för att jag fått äta god grillad mat med min familj,  mina föräldrar, jenny, anders o Alina och bitte med barnen! Det var supermysigt och gött!

Imorrn bär det av till BodaBorg med Nicklas, Camilla och Gustav! Två vänner som vi tycker väldigt mycket om, och som vi ska få leka järnet med! :D SKOJ!


Det är också en SJUKT skarp webkamera på datorn, 2 Megapixel! Jag och kusinerna tog lite kort, närmare bestämt 51 stycken! :) Här är 3..








tjipp och hej!

sjukt

Idag är jag hemma med två sjuklingar, Ella som har feber men för tillfället är ganska pigg och nicklas som ligger däckad med över 40 graders feber.. Stackarn!

Jag skulle egentligen ha åkt till lindesberg idag för att gå Lindesjön runt som start på vår sista termin som tandsköterskestudenter, men det blidde inget med det..

I slutet av detta år är jag tandsköterska! Det har gått så himla fort, så jag förstår inte!!


I helgen var jag hos therese i karlstad tillsammans med Anna och Emma! Vi hade picknick på gubbholmen och vi dansade oss svettiga på Blue moon bar. Jag hade en superfin kväll och tycker om min therese så mycket, så mycket! :)
 
inne på tredje veckan nu med mitt godisuppehåll och jag kan nu mer titta på vilket godis som helst utan att bli det minsta sugen! Det är helt otroligt att man går runt och är så sockerberoende, när det inte ens tar en månad att bli av med beroendet! dumt av mig, tycker jag! :)


Nu ska jag göra något annat! Kram o hej!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

smålandsmys!

hej tjolahopp!

´Vi är nu i småland och har det gött med familjen! Nu sitter nicklas med bror o familj och spelar monopol, och eftersom det är det värsta spel jag vet så sitter jag med i gemenskapen, fast framför en skärm och skriver! :P

Idag har vi varit i Katthult där de spelade in Emil! Vi har sett emils hus, varit i emils snickarbod och sett vargropen! Supermysigt och jättekul! Men man blir verkligen förvånad över hur litet det är och att alla husen ligger så nära varandra, för det får man ju inte alls intryck av att de gör i filmen!

Det fanns en mysig shop där man kunde köpa både emils "mysse" o "bysse" och massa andra emil-saker och jag ville köpa allt, men det blev en varsin glass till Ella och nicklas istället! :)

Sen har jag och anna-karin tagit en morgonpromenad med tillhörande träning och en liten promenix på kvällen, och jag är inne på min nionde dag utan godis, snacks och kakor, trots att det har funnits både det ena och det andra gottit att frestas av! :D Jag är duktig, när jag vill, och det vill jag!

Jag har plockat en fin blombukett idag också! och igår var det en bär-dag! Då plockade vi blåbär ute i skogen och massor av vinbär, krusbär och körsbär i trädgården! :)

Man mår allt bra här ute på landet!
Tjipp i blåbärsskogen!

    Lilla Emil-tjejen! 


 Plocka blombukett i hängröv-byxor är livet! :D

 Emils hus!

RSS 2.0